S e l a m a t  D a t a n g  K e  P o r t a l
Institut Kemahiran MARA Seberang Perai Utara
 

Kata Aluan Pengarah
Alhamdulillah, setinggi-tinggi kesyukuran dipanjatkan ke hadrat Allah SWT di atas segala limpahan rahmatNya, selawat dan salam buat Nabi Muhammad SAW dan keluarga baginda. Terlebih dahulu selamat datang kepada para pengunjung laman web IKM Seberang Perai Utara, Pulau Pinang.

Dalam zaman teknologi maklumat, perkembangan pendidikan bergerak pantas seiring dengan era globalisasi. Ledakan dan perkembangan teknologi maklumat dan komunikasi menyebabkan kewujudan portal ini dapat memberi manfaat kepada warga pendidikan.

Laman web ini dibangunkan dengan konsep yang interaktif, informatif dan kreatif bermesra pengguna, selaras dengan keperluan masyarakat kini yang memerlukan maklumat perkembangan Pendidikan TVET di IKM. 

InsyaAllah dengan kerjasama semua pihak, laman ini akan sentiasa dikemas kini secara berterusan dan diharap dapat berfungsi sebagai laman rujukan pelajar, pensyarah, pengurusan dan masyarakat. Segala pandangan untuk penambahbaikan adalah dialu-alukan.

Akhir kata, selamat melayari laman web IKM SPU, semoga saluran alternatif ini akan lebih mantap memberi infomasi masa ke semasa. Sekian, terima kasih.

 

Ir. Ts. Rahim bin Selamat

Pengarah IKM Seberang Perai Utara, Pulau Pinang
Button
rahim1.png

Connect with us

Institut Kemahiran MARA Seberang Perai Utara, Lot 398, Jalan Ara Kuda, 14000 Tasek Gelugur, Pulau Pinang

  • dummy+6 04-5732136

  • dummy+ 6 04-5732379 - Fax

  • dummy ikmspu@mara.gov.my

Newsletter

Masukkan Email Anda untuk dihantar maklumat terkini

Search